De bästa sidorna för fastighetsförmedling

Du som funderar på att sälja eller köpa bostad kan börja med att surfa runt på nätet. Där finns gott om förmedlingssidor som uppdateras hela tiden.

Sidorna som alla använder

Den största sajten är Hemnet.

Här får du bra och kortfattad information om det du vill ha och sökfunktionen är lätt och tydlig att använda. Kartsökningar är inte att rekommendera om du vill komma helt rätt, men annars är sajten till väldigt stor hjälp. Du får även allmänna tips om din flytt och ditt nya boende och du kan följa Hemnet på Facebook, Twitter och Instagram. Användarvänligt och trevligt.

Många använder sig också av Blocket när de vill köpa, hyra, hyra ut eller sälja bostad. Här finns faktiskt den största privata bostadsmarknaden i Sverige. På Blockets sida erbjuds du även stöd inför din affär. Du kan bland annat hitta köpekontrakt och begagnatförsäkring. Det här är en seriös förmedling med gott rykte.

Hög klass, ren design och stor effektivitet

Sedan har Bovision en proffsig förmedlingssida som håller hög klass sedan många år tillbaka. Ren design och enkel att använda. Du kan även hitta hyreslägenheter, fritids- och utlandsboende här. Bra val för dig som uppskattar effektivitet. Bovision finns på Facebook och Twitter.

Svensk Fastighetsförmedling har också en väldigt bra och omfattande sida som leder till köp och sälj. Du får hjälp med hela processen och alla typer av frågor besvaras. Svensk Fastighetsförmedling har verkligen koll på läget. Du hittar dem även på Facebook, Twitter och Instagram.

Sveriges största mäklare förtjänar lite extra uppmärksamhet

Fastighetsbyrån är en annan mäklarkedja med rikstäckande och kunnig förmedling av bostäder. De har en jordnära stil och många nöjda kunder. Detta bidrar säkert till att Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare. De förmedlar också bostäder utomlands och kan tipsa om nyproducerade bostäder. De är lyhörda för sina kunder och sidan är användarvänlig.

Erbjuder bosparande och bra möjligheter till lägenheter

Även HSB har en sida som är vägledande när du är intresserad av olika typer av lägenheter. De har också koll på var det byggs nytt. Här uppmuntras du dessutom till att bospara för att öka dina möjligheter att få lägenhet.

Nya utmanare som ger ökade chanser att hitta bostäder i Sverige

En uppstickare i sammanhanget är Boning där det är gratis att annonsera efter alla sorters boende i hela Sverige. Här är både privatpersoner och mäklare aktiva och det ökar möjligen chanserna att hitta det du söker.

Byt bostad är också en fräsch nykomling som erbjuder lägenhetsbyten utan kostnad. Detta är en lättanvänd och proffsig sida som säkert kan hjälpa många att byta läge med varandra. Bra initiativ för privatpersoner. Du hittar dem på Facebook också.