Blogg

Marknadsföring genom profilkläder

Det finns många olika sätt att bygga sitt varumärke och hur du mäter dess relevans och igenkänning. Många företag lutar sig mot en strategi. De utformar även riktlinjer för hur, när och var de får använda sitt varumärke och logotyp. På så sätt får du kontroll över din marknadsföring och kan undvika att din logga misstolkas eller förvrängs.

Kläder som varumärkesbyggare

Det kan kännas självklart att du till exempel på mässor klär dig i kläder med företagets logo, men underskatta inte värdet av profilkläder i det dagliga arbetet. Dels synliggör du varumärket dagligen, men du bygger även grunden för en positiv företagskultur när du klär dig och dina medarbetare. Med företagets kläder blir de reklampelare och en uppenbar budbärare för ditt företag.

Du kan nu testa och se hur din logotyp fungerar live på tusentals produkter. Logoverktyget är ett mycket flexibelt program som ger din friheten att skapa dina profilkläder. Med några enkla knapptryckningar kan du ladda upp din logotyp, välja ut vilka produkter du vill trycka på och sedan placera märket där du finner det bäst. Du kan dessutom ändra storlek och placering samt centrera det vertikalt alternativt diagonalt.

Klicka in och ta del av ett stort utbud på nätet som kan bli ditt företags nya profilkläder.