Företagande, Tips

Ordning och reda på lagret med digitala märksystem

Om du jobbar med distribution och äger ett lager vet du om hur viktigt det är med korrekt märkning. Skulle något gå fel i märkningen kommer det bli totalt kaos och omöjligt att hitta det du söker efter. Det kommer dessutom försena ordrar vilket kan kosta företaget stora summor pengar.

Med ett digitalt märksystem behöver du aldrig oroa dig för att inte hitta det du söker efter. Det går med andra ord få ordning och reda på lagret.

Du kan använda ett digitalt märksystem på de flesta material såsom glas, metall, plast, gummi, papper med mera. Det finns också olika system du kan använda som exempelvis laser, automatisk etikettering och bläckstråle. Ta en titt här om du är intresserad av att införskaffa ett nytt märksystem till ditt lager.

Säkerhet kommer först

När ni jobbar på ett lager kommer ni med största sannolikhet att jobba med tunga lyft och tunga produkter. De innebär risker och därför är det viktigt att följa de regelverk som finns för att förhindra skador i arbete.

Det finns klara riktlinjer om vad som måste göras och hur arbetet ska utföras. Jobba med inställningen att säkerhet kommer först så kommer ni förhoppningsvis aldrig vara med om ett olycksfall.